Зустріч із Маестро

mskoryk1   Без перебільшення знакова подія відбулася 30 листопада 2018 року у стінах НПУ імені М.П.Драгоманова. Відомий український композитор і музикознавець, Герой України, народний артист України, лауреат премії ім. Т.Г.Шевченка, кандидат мистецтвознавства Мирослав Скорик завітав на зустріч зі студентами університету.

 

mskoryk2    Мирослав Михайлович провів цікаву розмову з гостями, які завітали на зустріч. Серед них – і студенти, і професори, і випускники університету.

mskoryk6     Студенти мали змогу поспілкуватися з відомим митцем, поставити йому запитання та послухати цікаві поради від маститого професіонала. А ще продемонструвати йому свої таланти, виконуючи твори самого Маестро.

mskoryk4     І зустріч продовжилася концертом університетського хору та камерного оркестру.     

mskoryk5   Не можна лишити поза увагою і привітання від давнього друга видатного композитора. Почесний декан факультету спеціальної та інклюзивної освіти Віктор Миколайович Синьов написав нові слова до давно відомої пісні Мирослава Скорика та надав твору абсолютно нове й актуальне звучання.

mskoryk3  Радісно, що подібні заходи збирають повні зали зачарованих слухачів: від студентів-першокурсників до видатних професорів. Радісно, що наш університет має таких чудових друзів. Радісно, що ми можемо розвивати українську культуру і творити нашу історію разом.

mskoryk7Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter