Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Закриття курсу «Освітнє проектування»

Закриття курсу «Освітнє проектування»

zakryttia1   Урочисте закриття та вручення сертифікатів курсу «Освітнє проектування» Школи освітніх ініціатив відбулося 26 грудня 2018 року в НПУ імені М.П.Драгоманова.

zakryttia2     Розпочалося все з аналізу учасниками паспортів проектів один одного. Після чого перейшли до найцікавішої частини – захисту, до якого входила презентація та відповіді на запитання аудиторії. 

zakryttia3    По закінченню цієї частини учасники могли самостійно оцінити представлені проекти і загальною кількістю балів визначити серед них найкращий. 

zakryttia4     Таким став проект «Language Space», який розробила студентка факультету іноземної філології Ярцева Владислава. 

zakryttia5    Диплом Владиславі та сертифікати всім учасникам курсу вручив проректор з наукової роботи університету професор Григорій Мирославович Торбін. Подяками ректора НПУ імені М.П.Драгоманова було відзначено також розробників і тренерів курсу Всеволода Зеленіна та Євгена Бондаренка.

zakryttia6     Тож вітаємо випускників Школи із завершенням такої важливої сторінки в їхньому житті та бажаємо їм успішної реалізації розроблених проектів та натхнення на нові звершення!

zakryttia7Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter