Ліга факультетів 2018

liga1   Щоосені в НПУ імені М.П.Драгоманова відбувається подія, що об’єднує абсолютно всіх студентів, незалежно від курсу, факультету чи спеціальності. Ключовими ж фігурами цієї події є першокурсники. Так, мова йде про Дебют, або ж Лігу факультетів.

liga2     Свято гумору, музики, танцю та багатьох інших талантів, які демонстрували нам представники першого курсу від кожного факультету, пройшло 14 листопада 2018 року в Блакитній залі головного корпусу університету. Команди проявили себе на найвищому рівні. Запекла боротьба за блискучі трофеї, що тим часом красувалися на столі біля журі, продемонстрували нам не лише приховані сторони й таланти, про які до цього дня дехто навіть не здогадувався, але й неймовірну цілеспрямованість, згуртованість та дружні стосунки у колективі.

liga3     Завдяки духу змагань у драгомановській родині засяяло багато нових зірочок, які, ми впевнені, ще не раз проявлять себе і за межами НПУ.

liga4   Хоч якими талановитими не були б усі учасники, проте за правилами не всі вони можуть стати переможцями. Отож, вельмишановне журі на чолі з ректором НПУ імені М.П.Драгоманова професором Віктором Андрущенком, а також проректором з навчально-методичної роботи гуманітарних факультетів Ігорем Вєтровим, головою Студентського парламенту Катериною Лукашенко, директором команди з американського футболу «Stallions» Оксаною Шило, учасниками київської Ліги Сміху визначили переможців.

liga5     Ректор університету Віктор Андрущенко  після перегляду конкурсної програми усіх команд, наголосив: «Я переконаний у тому, що наш університет в надійних руках і наші студенти – найкращі!!!»

liga6     Отож призові місця розподілились так:

І місце – команда факультету історичної освіти,

liga7ІІ місце – команда факультету природничо-географічної освіти та екології,

ІІІ місце – команда факультету соціально-економічної освіти.

     Крім цього, нагороду в номінації «Симпатія ректора» отримала команда фізико-математичного факультету. Отож вітаємо всіх переможців!

      Але що було ще надзвичайно приємно спостерігати – це неймовірна підтримка і студентів, і викладачів.  Переповнений зал на Лізі факультетів (та й, зрештою, на багатьох інших заходах) доводить, що студентська родина нашого університету – надзвичайно дружня, тут і справді один за всіх і всі за одного!!!

liga8

liga9

liga10

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter